NORAN VAALITIIMI

 

Politiikka on yhdessä vaikuttamista.
Myöskään vaalikampanjaa ei tehdä yksin. 
Lämpimästi tervetuloa mukaan tukiryhmään!

PÄIVI ENDEN

Kampanjapäällikkö
………………………………

Monitoiminainen Päivi koordinoi Noran eduskuntavaalikampanjaa ja vastaa aiheeseen liittyviin tiedusteluihin: paivi@enden.fi tai 040 575 7477 (iltaisin ja viikonloppuisin).

Päivi pähkinänkuoressa: 20 vuoden työkokemus it- ja rahoitusalalta – myös yrittäjän roolissa. Toiminut kaupunginvaltuutettuna Vantaalla, vetää Liike Nyt Vantaan toimintaa.  

https://www.linkedin.com/in/paivienden/

 Seuraa kampanjapäällikön vaalipäiväkirjaa YouTubessa.

ARI LANAMÄKI

Poliittinen sparrARI, kampanjan yleisapumies
………………………………

Ari pähkinänkuoressa: Alanvaihtaja, nykyinen sairaanhoitajaopiskelija

Parinkymmenen vuoden työkokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä, tuotteistamisesta, myynnistä ja markkinnoinnista – työntekijänä ja yrittäjänä. Pitkä kokemus poliittisista kampanjoista ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Ari on vetänyt Liike Nytin ehdokaskoulutukset Etelä-Suomessa ja toimii Liike Nytin nuorten ehdokkaiden “kummina”.

http://fi.linkedin.com/in/arilanamaki/fi

Yhteydenotot: ari.lanamaki@gmail.com tai 045 857 2710.

ARIELLE KANTO

Tapahtumakoordinaattori
………………………………
Arielle pitää vaalikiertueen osalta lankoja käsissään, jotta oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lisäksi Arielle toimii esitteiden jakajien yhteyshenkilönä Uudellamaalla. Arielle määrittelee jakoalueet ja vastaa esitteiden toimittamisesta jakajille. (Espoossa ja Vantaalla omat kontaktihenkilöt, Johanna ja Robert, yhteystiedot alla.)

Arielle pähkinänkuoressa: Arielle on taloushallinnon ammattilainen ja kahden lapsen äiti Espoosta. Ympäristö sekä lasten ja nuorten tulevaisuus ovat hänelle lähellä sydäntä olevia asioita. Tällä hetkellä yrittäjänä toimiva Arielle haluaisi saada enemmän äitejä ja nuoria yrittäjiä mukaan päätösten tekoon! Vapaa-aikaansa Arielle viettää taiteiden parissa. 

Yhteydenotot: ariellekanto@gmail.com tai 046 585 3957.

ELISA NORVANTO

Kampanjan poliittisten asiantuntijoiden ja muiden neuvonantajien yhteyshenkilö
………………………………

Koska kaikki viisaus ei asu yhdessä ihmisessä, Elisa kokoaa monipuolisen asiantuntijaverkoston kampanjatyön tueksi, jotta tuorein tutkimustieto on ehdokkaan käytettävissä.

Elisa pähkinänkuoressa: Vajaan kymmen vuoden työkokemus Suomalaisen yhteiskunnan kokonaisturvallisuuden sekä kansainvälisen yhteistyön alalta. Puolustusyhteistyön väitöskirjatutkija Maanpuolustuskorkeakoulussa, ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämispäällikkö, sekä vieraileva opettaja Euroopan turvallisuus- ja puolustuskorkeakoulussa (ESDC).

https://fi.linkedin.com/in/elisa-norvanto-7182947

Yhteydenotot: e.norvanto@gmail.com

LAURI KOSUNEN

Luova johtaja
………………………………

Lauri ideoi, suunnittelee ja toteuttaa kampanjaelementtejä some- ja digikanaviin.

Lauri pähkinänkuoressa: Sarjayrittäjä, joka sparraa myös nuoria aloittavia yrittäjiä, jotta eivät kompuroi heti ensi metreillä yrittäjän monipuolisessa arjessa. Toimii itse tällä hetkellä aktiivisesti kahdessa yrityksessä, joihin tuottaa digitaalista markkinointia. 10 vuoden työkokemus myös kokkina – laivalla ja maissa.

Yhteydenotot:
  040 173 5567  tai lauri.kosunen@live.com

MERVI JANKKO

Visuaalinen suunnittelija, Web Designer
………………………………

Mervi on tunteiden tulkki, joka saa raskaammankin poliittisen sanoman esille visuaalisesti miellyttävässä ja kiinnostavassa muodossa.

Mervi pähkinänkuoressa:

JONNE PAASO

Varainkeruuvastaava
………………………………

Jonne suunnittelee miten vaalibudjetti allokoidaan eri markkinointikanavien ja vaalitoimenpiteiden kesken.

Jonne pähkinänkuoressa: Viihde-elektroniikka-alan yrittäjä,  15 vuoden työkokemus
IT- ja AV-alalta.

Yhteydenotot ja tiedustelut vaalirahoitukseen liittyen: jonne.paaso0@gmail.com

JOHANNA VUORINEN

Nuorten ääni
Aluevastaava, Espoo
……………………………..

Johanna koordinoi vaalikampanjaa Espoon alueella. Olethan yhteydessä Johannaan, mikäli olet valmis jakamaan esitteitä asuinalueellasi tai osallistumaan paikallisiin tapahtumiin Noran tukiryhmässä.  Kaikki uudet ideat ovat tervetulleita!

Johanna pähkinänkuoressa: Valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2018.  Viettää välivuotta työskennellen ja pääsykokeisiin lukien.  Kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Sparrailee Noran kanssa, miten nuorten äänen saisi paremmin kuuluviin.

Yhteydenotot: maria.j.vuorinen@gmail.com

 

 

ROBERT JOHANSSON

Nuorten ääni
Aluevastaava, Vantaa
………………………………

Robert koordinoi vaalikampanjaa Vantaan alueella. Olethan yhteydessä  Robertiin, mikäli olet valmis jakamaan esitteitä asuinalueellasi tai osallistumaan paikallisiin tapahtumiin Noran tukiryhmässä.  Kaikki uudet ideat ovat tervetulleita!

Robert pähkinänkuoressa: Valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2018. Suorittaa parhaillaan asepalvelusta Merivoimissa. Aloittaa tuotantotalouden opiskelut syksyllä 2019.   Vapaa-ajalla Robert harrastaa musiikkia (instrumentteina piano ja basso) sekä urheilua (eritysesti lentopallo ja laskettelu).

Yhteydenotot: 
robert.alfons.johansson@gmail.com 

Liity kampanjatiimiin

9 + 6 =

Seuraa minua!