YMPÄRISTÖ

VOIMME VIELÄ PELASTAA ITÄMEREN JA SEN PERINNÖN TULEVILLE SUKUPOLVILLE

Tulen kaikessa päätöksenteossa ottamaan huomioon myös ympäristövaikutukset. Haluan jättää jälkeeni paremman Suomen.   

Jokainen meistä voi auttaa Itämerta arkisten kulutusvalintojen ja oman toiminnan kautta. Päättäjät voivat lainsäädännön kautta auttaa kuluttajia ympäristöystävällisten valintojen tekemisissä. 

Miksi kansanedustajan aktiivisuudella on merkitystä? Asiat eivät ilmesty esityslistalle itsestään! Itämeri-kysymyksen kohdalla lupaan viedä eteenpäin John Nurmisen Säätion esityksiä. 

KESTÄVÄ RAKENTAMINEN TORJUU ILMASTONMUUTOSTA

Minä uskon, että kokonaisvaltainen yhdyskuntasuunnittelu vähentää päästöjä.

Meidän tulee jatkossa kiinnittää enemmän huomiota rakentamisesta aiheutuviin ympäristöhaittoihin. On arvioitu, että rakennuskanta ja rakentaminen kokonaisuudessaan aiheuttaa jopa 40% kaikista päästöistä. Se on asia, mihin meidän tulee puuttua. Rakentamisen laatu, kiinteistöjen parempi strateginen hallinnointi sekä energiatehokkuuden parantaminen ovat tässä avainasemassa.

Rakennusten ja etenkin yhdyskunta-rakenteen suunnittelussa tänä päivänä tehtävät ratkaisut vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen!

SUOMALAISESTA YMPÄRISTÖ-OSAAMISESTA VIENTITUOTE  

 

Suomi on maailman edelläkävijä vähäpäästöisen teknologian käytössä. Uskon, että suomalaisella energia-tehokkuudella ja ympäristöosaamisella on merkittävää vientipotentiaalia.

Suomessa kehitetyillä teknologioilla ja tuotteilla pystytään vähentämään globaaleja päästöjä. Suomalaista ympäristöosaamista tuleekin viedä erityisesti kehittyviin teollisuusmaihin. Voimme pienenä maana tehdä merkittäviä globaaleja ekotekoja! 

Miksi kansanedustajan aktiivisuudella on merkitystä? Juhlapuheista tai paperilla olevista ideoista ei ole iloa kenellekään! Minä lupaan laittaa vaaliteemojeni mukaisia asioita vireille

KERRO MIELIPITEESI, ANNA PALAUTETTA!

4 + 8 =